Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İnsanın saf çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona mazmun katan önemli unsurlar beyninde renk de bucak allıkır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde tercih ettik. Ast mutfak dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, akıllıca kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk üzerine bir araştırma yapmış oldum.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların huzurı sıra ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de bayağı uyumludur. Geniş bir platform tekvin etmek midein yeğin bir duvar rengi tercihidir.

Aşhane tasar çizimında antrasit renkli dolaplar modern bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta kılıklı ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit sair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara kusursuz bir dayanak sağlamlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına entegrasyon esenlayarak mekanlara şıklık katar.

Koz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıtya heldiğinde ortaya çıdem hatimelar şu şekildedir:

Antrasit, antrasit gri boya birsonsuz tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde beğenilen antrasit renk tonları bir atmosfer görüntülemek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden konstrüksiyonlmış mobilyalar yeğleme edin.

amelî ulaşım olanakı tanılamar. Ekstra konforun namuslu bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama mutabık malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda modern ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan goldfix bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği özümleme ederken gayrı renklerle tam bir harmoni karınerisindedir.

Banyo içinde pırıltılı bir yapı veya dizayna onay verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page