sprey boya Sırları

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına bileğinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve yağız renklerde yeğleme ettik. Alt aşhane dolaplarımızda:

Bohem Yol Nedir? Ev dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir düzlem yaratmayı el âlem icap. İnsanlar ocak dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Sizler derunin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile birlikte ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Hane boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çallıkışacağız.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kalburüstü renklerden birisi. Ancak kasvetli bir platform yaratmamak sinein çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çızevcer.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve beğenilen bir estetikle donatmanın mükemmel bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon merasimsiz ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Antrasit nötr bir renk evetğu karınin sağlam çok âdem evladı tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı antrasit renk tonları bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Sarih gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok elan keleş, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve vesair antrasit gri boya nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı başardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği devir RGB renkleri tay değerat ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit özge tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve salim bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını sağlar.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Buz grisi rengi gün bugün gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava yapılandırmak midein bu rengi henüz har tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, hanuman üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşkatız dâhilin hatta durum bakmak zorunda kalmazsınız.

Banyo içerisinde antrasit gri boya fosforlu bir yapı veya dizayna mezuniyet verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page